Välkommen till kennel Pussentorpet · Engelsk Springer Spaniel
 Välkommen
 Nyheter 2020
  Nyheter 2019
  Nyheter 2018
  Nyheter 2017
 Kennel
 Våra Hundar
 Valpar
 Hundar som tävlar
 Kontakt
 Länkar
 UPPDATERAT
 

 

Nyheter 2020

13/3 LIte nyheter igen... IrisP.Mary Rose har varit och tävlat igen med matte Eva och kan nu titulera sig RLD N stort Grattis till er.


Sedan lite noswork, i helgen som var var vi på landvetter hundcenter och tävlade. På lördagen var det bara Joy. Ginnie skulle ha varit med men då hon inte var riktigt bra pga medc så fick hon inte tävla. Men Ida och Joyså jäkla bra det gick för er. Ytterligare 1 diplom och 2 i totalen. Stort Grattis. Det var bara 5 av 50 startande som tog diplom så man förstår att det var lite kluriga gömmor. Roligt var det att träffa Vittra P, A Taste of Cranberry som också tävlade. 1 av 4 klarde dom av och Grattis till er
Sedan på söndagen var det dax igen och det var Gemmas första tävling, så nöjd med dagen hon klarade utomhus sök och fordon jättebra då det var svårt. Sedan strulade matte till det på inomhus och behållar sök. Skulle ha mer is i magen.
Joy och Ida klarade 2 sök denna dagen. Men vi är så nöjda efter helgen och hoppas att vi kommer med i maj igen.

12/2 Nu är det länge sedan jag uppdaterarde....Så här kommer lite i efterskott.

Först lite födelsedagar: Grattis till Lakritskullen som som blev 9 år och Zuperkullen som blev 8 år i januari.

Jag skickade in resultat för tävlan om springerväst bästa Nosework hund och vår Ginnie blev placerad 4 med  38p och mamma Joy blev 7.a med 13p Nu hoppas vi att vi kommer med på fler tävlingar i år.

Igår var jag på Västra djursjukhuset och undersökte ögonen på vår GemmaDet var Ua på ögonlysningen och så även på gonioskopi sååååå skönt. Nu kan man kanske blir det valpar igen våren 2021.