Välkommen till kennel Pussentorpet · Engelsk Springer Spaniel
 Välkommen
 NYHETER 2021
  Nyheter 2020
  Nyheter 2019
  Nyheter 2018
  Nyheter 2017
 Kennel
 Våra Hundar
 Valpar
 Hundar som tävlar
 Kontakt
 Länkar
 UPPDATERAT
 

 

NYHETER 2017

26/12

Ja då har det gott ännu ett år, med både sorg och glädje.

Första delen av året var mamma sista tid och det var väldigt jobbigt och har väl känt så här efterhand att jag har väl inte hunnit med så mycket med varken valpköpare eller med mina egna hundar. Men så är livet ibland.

 Vi hade som alltid en härlig tid på Gotland i maj och fick träffa Roxie från senaste kullen. Lite utställning blev det utan strålande resultat men trevlig hade vi i alla fall. Nu när jag har slutat med hundpensionatet så har vi börjat att leva igen. Husbil har vi skaffat oss och det har blivit en hel del ut och åka på helger, och besöka vänner som vi inte har haft möjlighet innan.  I aug kom första barnbarnet vilken lycka. En lite Jesper som är fullkomligt underbar.

Åter igen vilka valpköpare jag har, ni är alla helt underbara.

Vilka fantastiska resultat, det har blivit under året som har gått. Så himla stolt och glad för er alla och stort lycka till med allt som ni har tänkt att göra nästa år. Och alla ni andra som gör ett sådant bra jobb med era hundar fast det inte syns. TACK 

Jag början med dom minstingarna, Xmaskullen:

Xmas. Star Pollux Bir/Bis valp 1 springerväst. 2.a Hp valpkl 2 Openshow och Bim valpkl 2 Ssrk Uddevalla

 Xmas. Fun Spikey Bimx2 valpkl 1 i Hasslarp. Bim valp på Clubshow i valpkl 2. excellnt junkl

Xmas .Bell Roxie 2.a valp i valpklass 2 med Hp SSRK Gotland Anlag i viltspår

Sedan är det killarna i Bondkullen:

Moonraker Göte i år har han blivit Viltspårchampion flertal ck 3 Cert och 1 reservcert och som grädde på moset 7.de bästa utställnings junior på springerklubbens lista.

Thunderball Noir Viltspårchampion Ck juniorklass och blev kvalificerad till Cruft

Spectre Lasse anlaget i viltspår och ett 1 a pris i öppenklassen

Ökullen

Guinness Ginnie Viltspårchampion, Doftprov eukalyptus 1 diplom
utställning Ck

Bärkullen
A Taste Of Blueberry Helix Agility 4 pinnar i hoppklass 1 pinne i Agility  Hoppas att detta är rätt Amanda annars får du rätta mig

Zuperkullen

Zuper Dazzling Maizie 3 första pris i Rallylydnad  RLDN

Lakritskullen  

Liqurice Powder Frazze Godkänt resultat i appell och 3 cert i Rallylydnad och kennel första Rallylydnadchampion

Jag önskar er alla en god fortsättning på julen och ett gott nytt år

 

21/12 Idag var vi på västra djursjukhuset och hälsade på Inger Carlsson. Det var dax för ögonlysning och gonioskopering för Ginnie. Man är alltid lite nervös, men allt var bara bra så UA på båda undersökningarna. Härligt

19/12 Äntligen kan jag uppdatera igen, då mitt webbhotell har blivit uppköpt av en annan så har det varit lite strul men nu så skall det fungera hoppas jag

17/12 fyllde Xmaskullen 1 år. Hipp hipp hurra för er alla och hoppas att ni fick en härlig dag.


Har ju glömt att uppdatera alla i Ölkullen som fyllde 2 år den 17/11. Grattis alla och hoppas att ni hade en rolig födelsedag.

29/11 Mera viltspår. Igår på Peter födelsedag åkte Ginnie och Peter iväg på spår igen.
Det hade snöat en del under natten och jag undrade hur det skulle gå. Väntade på jobbet för att få ett sms. Hon skulle nog alltid spåra i snö för hon var så noga och hade full fokus. Ytterligare ett 1.a pris och även 1 hp och nu SEVCH. Duktiga lilla tjej och husse som alltid ställer upp och går spår med hundarna. Första spåret gick hon den 30/10 och sedan har hon tagit 3 raka 1.a pris på 4 veckor varav ett hp. Så glad över denna lilla tjej som älskar att använda sin nos.


SEVCH PUSSENTORPET GUINNESS

25/11 Viltspår. Glädjande nyheter från Gotland. Lilla Roxie klarade anlaget i dag. Stort Grattis till matte och RoxieSnart om 2 veckor ses vi igen. Så får gammelmatte pussa på dig

21/11 Noswork. Denna helg har det varit noswork i 2 dagar arrangerades av Lines hundskola. Dag 1 var vi på Sörtorpa gården Det var 4 sök 1 inomhus 1 behållarsök 1 fordonsök, och 1 utomhussök. Då Ginnie var i löp så starta hon sist som nr 50. Lite jobbigt att ha henne i bilen så många timmar och inte kunde gå ut och förbereda henne förrän 10 min innan. Började med behållar sök och där är hon så säker....men denna gång körde hon en luring och ja inte godkänd men resterande gick som på räls så nöjd att hon ändå tog 3 av 4 sök. Dag 2 var i Hindås området. Jag bestämde jag mig att inte vara med på banvandring utan komma strax innan och det gick så mycket bättre. Så jätteglad att hon var så säker och på fordonsöket 10 sek, ville bara jubla. Duktiga lilla hund. Så nu har vi vårt 1 diplom och nu är det bara att fortsätta och komma med på fler tävlingar vilket inte är så lätt. Så det gäller verkligen ligga på låset när anmälningarna släpps.

13/11 Viltspår: Idag åkte vi alla till Anten-Gräfsnäs för ett spår för Ginnie. Tidigt blev det, då Peter skulle direkt till jobbet sedan. Men allt gick bra även denna gång trots att hon var i höglöp. Nu är det bara ett kvar.....

12/11 Utställning. Lite sena uppdateringar. P. Moonraker Göte har sprungit vänstervarv igen och denna gång i Mjölby för domare Anneli Karlsson. Det blev Excellent i ukl denna gång och sedan var dom i Åstorp i helgen för domare Gunnar Nyman och det blev repris Excellent igen. Grattis till er båda I Åstorp ställdes även P. Xmas Fun Spikey  för första gången i juniorklass och även där blev det ett excellent. Stort Grattis till er alla

30/10 I fredags åkte Peter iväg med Ginnie till Anten Gräfsnäs för viltspår prov. Trots mycket viltstörning bl.a viltsvin spår, gick det galant och det blev ett 1.a pris.
Nu får vi jobba på och få till några spår till innan snön.

I hällande regn och storm var Maizie och matte Eva i Sölvesborg och starta det i RLD F och hur bra gick inte detta... Godkänt resultat och en fin 3dje plats Stort Grattis till er båda

19/10 Vilket härligt sms jag fick igår. Noir Pussentorpet Thunderball har tagit 3 raka 1.a pris var av 1 med hp och är nu SEVCH. Då är 2 av 4 av Lykkes och Prontos kull blivit SVCH så roligt. Stort Grattis till er alla och även till hans store bror Oliver Astrospring Quidditch som även han tog 3 raka 1.a pris varav 1 med hp.


2 fina killar Oliver och Noir

17/10 Härliga Helixhar varit ute och tävlat igen, denna gång i Tångahed och han fick ytterligare 1 pinne i hoppklass och en fin tredje plats. Stort stort Grattis till er båda.

8/10 Ja jag är mållös, vilken killeoch matte. Igår tävlade dom igen i Norsborg och fick sitt sista Cert. Så här är Kennels första Rallylydnad champion Frazze 


   Lp1 Lp 2 RLD N RLD F RLD A RLD M SE RallyCh
Pussentorpet Liquorice Powder "Frazze"

Jag är så stolt och glad för er båda

3/10 Rallylydnad: Vilken helg, mamma Elza är så stolt över sina avkommor,och så även jag. Börjar med Maizie P. Zuper Dazzling som med matte Eva fick det sista godkända resultat och har fått en ny titel RLD N Stort Stort Grattis till er båda och lycka till nu i fortsättningsklassen.
Sedan var det Elzas son Frazze P. Liqurice Powder som fick sitt Cert nr 2 i mästarklass med hela 93p. Stort stort Grattis till er båda Nu bara 1 cert kvar till Ch titeln i Rally. Lycka till

 

19/9 Ja nu är lakritskillen igång med en annan gren. Ihelgen startade han i appellklass och blev godkänd med 168,,75p och en 3dje placering, så nära uppflyttning. Stort Stort Grattis till härliga Frazze och matte MaritaNi är fantastiska.
På prispallen

12/9 Utställning och lite blandat: I helgen var det springersyds utställning och dagen der på var det Skk i Eslöv. Halvbröderna P. Xmas Fun Spikey och P. Moonraker Göte med ägare. Ja det gick väl si så där för bröderna Spikey 2.a i valpklass 2 utan hp och Göte Excellent och blev väl om jag minns rätt 4 i jkl. Grattis till er båda 2 och blir säkert bättre nästa gång med en annan domare.

Och nu till Agility Wow vilken kille  P.A Taste Of Boysenberry Helix är, tävlade i Tibro i söndags och knep en pinne till i hoppklassen. Nu har en 3 pinnar i hoppklass och 1 st i Agility. Jisses vad bra ni är och en superbra tid. Stort Stort Grattis.

Idag fick jag ett trevlig mail från Anette matte till Tarzan. Lykkes första kull med Frazze och han har varit på fågeljakt. Stötte upp en orre så husse kunde skjuta, vilken lycka för en hund. Hoppas nu att det blir flera tillfällen för er. Ett foto från dagen.


Stolt och duktig kille

3/9 Rallylydnad. Stort Grattis till P.Zuper Dazzling Maizemed matte Eva som idag har varit och tävlat igen och även denna gång Godkänt resultat.1 kvar nu till titel RLD N. Lycka till med fortsatta tävlingar.

29/8 I söndags var vi på utställningen i Gustavsberg/Uddevalla. Först ut denna dag var Pollux för sista gången i valpklassen och det gick riktigt bra och han blev Bimvalp. Stort Grattis till er alla . Sedan var det dax för Idas/vår Joy och Vittra i öppenklassen. Vittra var lite i sommarkläder och då Carina hade stukat foten så blev det en vän till dom som var handler och det var väl inte Vittra så bekväm med utan ville till Carina. Dom blev 4.a i öppenklassen. Krya på dig Carina. Och så var det Ida och Joy och hon blev 2.a i öppenklassen med Ck och oplaserad i btkl. Det var en mycket trevlig dag i ringen, och extra roligt att det var 2 från vår kennel som kom. Och jag fick passa mitt lilla barnbarn Jesper 3 veckor medan Ida ställde Joy, så mysigt.

Pollux 8 månader med matte Louise


Joy


Vittra med handler


och så lilla Jesperoch jag

 

21/8 Ännu en härlig nyheter från flitiga valpköpare. Vi börjar med den äldsta och det var lilla Maize P. Zuper Dazzling med matte Eva som debuterade i Rallylydnad och det gick ju super bra. Godkänt resultat och en tredje plats. Stort Grattis till er båda .

Sedan var det Helix P. A Taste Of Boysenberry med matte Amanda som har varit iväg och tävlat i Agility och hur bra blev inte detta, 1 pinne i agilityklass och överst på pallen. Stort stort Grattis till er Och jag ser nu att jag har glömt att skriva på hemsidan när ni tävlade sist i juni och även då fick ni en pinne i hoppklassen och även då överst på pallen. Stort grattis i efter skott. Inte dåligt att få pinne vet hur svårt det är då det rör sig om så små marginaler. Super duktiga är ni

14/8 Utställning Ronneby skk: Oj vad jag är stolt och glad för mina valpköpare  i söder. Två av dom Spikey och Göte halvbröderna var där och ställdes ut. Först ut var Spikey P.Xmas Fun i valpklass 2. Denna gång ställdes han av husse som inte har ställt hund på 13 år men det gick så fint och han blev 2 med hp med mycket fin kritik. Stort Grattis till er båda Snart går han i juniorklass skall bli så roligt och se hur det går där. Här kommer hans fina kritk. Tyvärr har jag inget foto från gårdagen

Sedan var det Götes tur med matte Katti som visade honom i juniorklass. Och hur bra blir inte detta söte Göte går och vinner jkl med ck och slutar som 4bh med Cert. Herregud säger jag, nu har han redan 3 cert från jkl. Man blir rörd till tårar. Stort stort Grattis till er båda Ni är helt galet bra.Foto från dagen och kritik kommer här
17/7 Fina resultat har jag fått från Clubshow. Är så otroligt glad och stolt över mina duktiga valpköpare fam Enderle och fam Carlson som åkte med killarna Pollux och Spikey till Clubshow. Båda skulle ställas i valpklass 2 och hur bra gick inte detta. P. Xmas Fun Spikey blev Bimvalp visad av farmor Ann och brorsan P. Xmas Star Pollux blev 2.a bästa hane i valpklass 2 visad för första gången av matte Louise och som visade honom så bra. Kanon bra gjort Louise . Stort Grattis till er båda och tack Ann för du hjälper till med Prontos fina barn Här kommer lite kritik från dagen och foto på Spikey och hoppas att det kommer snart även ett foto på Pollux


Spikey

Spikeys kritik


Pollux kritik


5/7 I lördags var det springerväst årliga utställning. I år ställde vi inte våra egna hundar, men Joys och Prontos valp Pollux gjorde debut i utställnings ringen. Farmor Ann var där och som alltid lika hjälpsam så gjorde hon ett försök med att ställa honom, han letade hela tiden efter matte även att hon var gömd. Så det var inte lätt.
Men han blev Bir/Bisvalp. Stort Grattis till matte Louise med familj. Nästa utställning får matte göra det och det blir säkert bra. Håller tummarna för er på Clubshow.
Stort Tack till farmor Ann för hjälpen.
Här kommer bild när Ann ställer honom och ett med matte Louise


22/6 Igår var jag och Ginnie på Lineshundskola och skulle göra doftprov i eukalyptus.
Älskar denna lilla hund som bara går rakt på undersöker låda efter låda och sedan med en blick här är den matte. Stolt hund och mycket stolt matte, så självklart blev det lite extra gott när vi kom hem.


21/6 Glada nyheter idag GöteP. Moonraker har varit och röntgat höfterna, härliga nyheter när det är A/A Grattis Katti

12/6 Denna goa lakritskille Frazze P. Liquorice Powder har varit och tävlat rallylydnad i Gävle och han fick 92 poäng och sitt första Cert i denna gren. Stort Grattis till matte Marita och Frazze. Så himla bra jobbat.

och i lördags var det dax för Bph igen på Lines hundskola. Det var 3 av killarna i Bondkullen. Prontos och Lykkes valpar som var födda 20160319 P. Moonraker Göte
P. Skyfall Ozzie och P. Thunderball Noir.
Dom var väldigt jämna och redde ut alla problem. Så stolta över dessa killar. Stort tack till ägare som kom och gjorde detta. Så viktigt för rasen att få så många hundar beskrivna som möjligt.

29/5 Vilken helg....Jag är helt överväldigad, för alla fina resultat som jag har fått från mina fantastiska valpköpareKatti Harrysson och familjen Kvist Enderle. Dessa har varit i Hasslarp idagarna två. Lördagen för domare Barbara Muller var lilla Spikey P.Xmas Fun först ut för första gången i en utställningsring. Han blev Bim i valpklass 1 med superfin kritik.


Spikey visad av farmor Ann

Sedan var det dags för Göte P. Moonraker i jkl och hur bra blev inte detta, vinner jkl med Ck och blir oplacerad efter alla ch. hanar med CERT. 


Göte visad av farmor Ann

Sedan på söndagen för domare Sascha Paduch blir åter igen P. Xmas Fun Spikey Bim valp även denna gång med superfin kritik. Sedan var det P. Moonraker Göte igen och även idag vinner han jkl ck och slutar som 3.a bh med CERT i dag igen och som grädde på moset så blir han Bir Junior/Unghund och slutar som Bis 4.a Herregud säger jag vilken vecka du har haft Katti, först SEVCH i måndags och sedan 2 Cert och Bis 4.a Junior/Unghund. Stort stort Grattis till er alla för era strålande resultat.
Stort Tack till farmor Ann som är så engagerad i  fina Prontos avkommor
Foto Marica Teir

Jag är så stolt glad rörd för alla dessa fina resultat

 

25/5 Viltspår: Ett stort stort Grattis till matte Katti och söte Göte som i veckan tog sin sista 1.a i viltspår och nu kan han titulera sig SEVCH PUSSENTORPET MOONRAKER så jätteglad för er skull

21/5 Utställning Hässleholm och Göte med matte Kattis har sprungit vänster varv igen
Det blev Excellent och 3.a i klassen om jag nu inte har fel. Grattis till er båda

21/5 Ja äntligen har jag fått lite tid över för att uppdatera hemsidan. Vi har ju varit på Gotland i en vecka i början på maj. Det var utställning på ön den 6/5 och 7/5.
Även om resutaten inte var strålande så hade vi så roligt runt ringen. Träffade Joys uppfödare på  Kennel Big Brazzel och Kattis med Göte och Marina på kennel Debs för att nämna några.

Först ut båda dagarna var lite Roxie Joys dotter i valpklass 1 Hon blev 2.a i klassen båda dagarna och söndagen fick hon även hp Grattis Marina
Sedan var det Göte som fick Excellent och blev 3.a resp 2.a i juniorklass dessa dagar
Grattis Kattis vet att du ville ha den rosa men den kommer
Ginnie även hon i juniorklass för sista gången och fick VG lördagen och söndagen Excellent
Joy som jag visade för första gången fick Excellent båda dagar, tyvärr har hon inte kommit i riktigt full päls efter valparna ännu som domarna påpekade.

Lite foton från den dagen


Roxie 4,5 mån


Göte 15månader


Ginnie 17,5 månader


Joy snart 4 år

Tack Andrea för du tog dig tid så vi fick till fina stå kort på tjejerna


Göte med mamma Lykke


Halv syskonen Roxie och Göte

Tiden gick så fort när vi var på ön och som vanligt blev avslutningen ett race på stranden med Marinas hundar från Kennel Deb´s så härligt när alla hundar bara kan vara och allt bara fungerar,


massor av bad och bus


Farmor Elza med sin sonson Junior


Roxie med mamma Joy


Avslutar med hela gänget

Till sist en helt galen upplevelse som vi fick nere på Hornburgen när vi rundade en stor enbuske lyfter en stor havsörn som hade tagit en kanin, wow säger jag bara man blev helt stel och bara såg den lyfta och tänker var är kameran och innan jag fick upp en blev den bara en prick. Detta kommer jag leva på länge

Ja nu dröjer det ett år till innan vi är tillbaka och ja jag längtar redan

3/5 I helgen var P, A Taste Of Cranberry Vittra på pudelklubbens inoff på Tjolöholm. Och det gick fantastiskt bra. Hon blev Bir och sedan Big1 och placerade sig som 5.a i Bis finalen. Stort stort Grattis till er alla


Vittra
och hennes fina kritik kommer här

30/4 Mera viltspår. Dessa goa killar i Bondkullen Fick veta att även Göte Pussentorpet Moonraker har varit ute och spårat till sig 2 fina 1:or Stort stort Grattis till matte Kattis och Göte. Nu är det bara 1 kvar till Sevch Håller tummarna för er.

25/4 Igår fick jag en glädjande nyhet. P.Spectre Lasse hade klarat anlaget i viltspår den 13/4 och sedan den 18/4 ett 1:a pris i öppenklass. Stort Stort Grattis till matte Katinka och Lasse. Nu har 3 av killarna 1 Bondkullen klarat anlaget i viltspår.
Duktiga barn till Lykkeoch Pronto

10/4 Denna veckan har det hänt både ledsamt och roliga saker. Verkliga ytterligheter
Första delen av veckan bestod av vak över min mamma som har varit sjuk i cancer i 3 år lite drygt och hon fick somna in med alla sina barn hemma hos sig, lugnt och fridfullt. Det var en otroligt tuff period, men ändå skönt att hon har det bra nu. Tröstar mig att nu är hon och pappa tillsammans igen

Sedan mitt i detta behövdes Charlie från Xmas-kullen omplaceras, av personliga själ.
Nu hade jag otroligt tur då en tidigare valpköpare ville ha honom. Dom ägde Elzas bror Gustav som hastigt gick bort efter nyår. Stort Lycka till med Sune som han nu heter och han har landat väldigt bra och det känns skönt. Nu gäller det att ha tungan rätt i mun med 2 Sune i denna kull

Nu till lite viltspår, Stort Grattis till matte Helene och Noir P. Thunderball som klarade anlaget i viltspår. Så roligt, nu har 2 av Bondkillarna klarat detta

Även denna helg har det varit utställning i Kungsbacka och där var Ida och jag med Ginnie.

Lördagen var det 10 juniortikar och Ginnie fick exellent och blev oplacerad i denna stora grupp Domare var Börge Espeland. Söndagen gick det bättre då var det 8 juniortikar och vår Ginnie blev 2 i jkl med Ck men blev oplacerad i stor btkl för domare Jan-Erik Ek. Tack snälla Ida för du visade Ginnie så fint båda dagarn.


Ginnie

Ida och Ginnie

Här kommer kritiken från lördagen och söndagen


Lite svårt att läsa vad det står
2/4 Igår var det BPH hela dagen för springer spaniel på Lineshundskola. Det var hundar från Kennel Ljungtorp Kennel Astrosping´s och vår kennel Pussentorpet
Från vår kennel var det Bosse P. Blueberry från bärkullen och Junis P.O´Haras Red och sist vår Ginnie P Guinness från Ölkullnen. Först tusen tack för att ni kunde komma och det var så roligt att se hur dom redde ut alla situationer.
Ginnie gick det fint för också och vissa saker överaskade mig, trodde inte att hon skulle reagera så. Det som jag tycker var roligast var att hon har sådan stor nyfikenhet. Det var härligt att se hur hon bara sticker in huvudet i tunnan för skrammel. Inga tveksamheter där inte.
Hon är så lik sin mamma på protokollet. Lägger bådas här så ni kan se.

 


Ginnies


Joys

Den 10/6 är det dax igen för alla killarna i Bondkullen och det ser vi fram emot

19/3 Hipp hipp hurra för våra 3 kullar som har sin födelsedag idag.
Drömkullen 8 år
Bärkullen 2 år
Bondkullen 1 år
Önskar er alla en härlig födelsedag

16/3 Lite sena nyheter. Först säger vi ett stort Grattis till Frazze  Lp1 Lp 2 RLD N RLD F RLD A RLD M Pussentorpet Liquorice Powder med matte Marita som kom på 5 plats i årets Rallylydnadsspringer. Stort Grattis till er båda

Sedan stort Grattis till matte Amanda och Helix  P. A Taste Of Boysenberry som har gjort Mh. Och det gick riktigt fint. Tack Amanda för filmen så roligt att se hur han reagerade och hur han redde upp situationerna.

5/3 Idag var matte Katti med söte Göte i Moheda. SSRK utställning och domare var Börje Johansson. Denna gång var det farmor Ann från Kennel Astorspring som visade Göte. Han vann jkl med Ck och slutade i BH som 4 med reserv Cert. Stort stort Grattis till er alla Fick tårar i ögonen när jag fick detta resultat, vilken glädje.


Göte

Hans fina kritik26/2 Igår åkte Ginnie och jag till Sätila där VFk hade sin inoff. utställning. Väldigt bra med en liten utställning så nära. Vi hade en trevlig dag med goa vänner. Ginnie har jag inte ställt sedan april/maj förra året. Så jag var väl lite ringrostig. Har ju haft turen att ha en dotter som är duktig på att ställa men efter som vi skall bli morfäräldrar i sommar så får jag ta över nu och hoppas att min rygg håller. Ginnie blev 2.a med hp och väldigt fin kritik. Det var "kusinen"  Coco som tog Bir Grattis Carro på kennel Ljungtorp. Tack till Marie Leandersson som fotade oss


Ginnie 15 månader

Hoppas nu att pälsen kommer igång ordentligt nu

Cocco och Ginnie

Ginnies kritik

20/2 I går var matte Helen i Bö Telemark Norge och ställde ut Noir P. Thunderball. Han blev placerad 3.a med Excellent i tuff konkurrens med superfin kritik. Stort Grattis till er båda

18/2 Idag på springerväst årsmöte fick Fina EsterP. Dream of Joy utmärkelsen andra bästa Rallylydnads springer. Stort Stort Grattis till er båda så roligt.

Nu är valpdagboken avslutad och vill man kika in i den så ligger den under fliken Valpar/tidigarekullar/Xmaskullen

16/2 Lite sena grattis hälsningar.
Stort Grattis till Wilma och matte Liz som som fick fina priser på sin hemma klubb Vara-Grästorps BK för Rallylydnad RLD F och KM i Lk3.


Wilmamed sina fina priser

Sedan till killen i Lakritskullen P. Liquorice Powder Frazzesom blev 5.a av alla springer i Sverige för sin fina resultat i Rallylydnad. Stort Grattis till matte Marita och Frazze

29/1 Idag hurrar vi för den lilla Zuperkullen som idag blir 5 år. Stort Grattis till Viggo och Maizie hoppas ni får en härlig födelsedag.

27/1 I onsdags var jag och rtg Ginnie och idag kom resultatet A/A Så himla skönt, alltid denna oro innan man får resultatet, även att man ser att bilderna ser bra ut men det kommer alltid ett litet tvivel. Men nu kan vi andas ut

25/1 Härlig nyhet idag. Vittra P. A Taste of Cranberry rtg med A. Grattis till familjen Johannnesson. Nu är 3 rtg med UA i Bärkullen

9/1 Igår tog jag mig en tur till My dog för att se 2 av killarna i Bondkullen

P. Moonraker Göte P. Thunderball Noir Dessa bägge killar är nu 9,5 månader och skulle in i jkl för första gången. Göte var själv på lördagen och vann jkl med ck och på söndagen var båda bröderna med och denna gång blev det omvänt Noir vann jkl med ck och blev även meriterad för att delta på Cruft 2018 Så fantastiskt roligt. Göte blev 2 med ck. Vilka killar Stort stort Grattis till Kattis och Helen så fantiskt roligt att se killarna i ringen.


Göte med farmor Ann

Noir med farmor
Tack Ann för dessa fina bilder på killarna

2/1 För 6 år sedan fick Elza sin första valpkull och där alla blev svarta, där av namnet Laktriskullen. Stort Grattis till Chezz Zilla Eroz Brynolf Zigge Frazze och Amigo
Stor grattis kram från mamma Elza och resten av flocken här hemma.